Egy eseménydús és nagyon kellemes hétvégén vagyunk túl. Nemzeti ünnepünknek hála péntek délután összepakoltuk a kis családot és legurultunk Tótfaluba édesanyámhoz. A mindig szemfüles Szilárd adott egy jó tippet, és nem Szabadkán keresztül jutottunk le, hanem egy félig lezárt lejárón keresztül rövidítettünk :)

Rég nem látott édesanyám alig tudott betelni a kis csemetékkel. Délután Szabadkát céloztuk meg, Csenge nagyon élvezte szökőkút körüli akkumulátoros autózást, illetve a játszóteret, este pedig az emeletes ágyat.

Másnap állatkertet látogattunk, a legaranyosabb az elefánt volt, akinek egyesével adtuk a faleveleket – alig győzte nyelni :)

Este hazaúton Csanád nagyon nyűgös lett, de miután megálltunk és a vállamon elaludt (mostanában mindig így alszik el), nem volt vele gond.

Vasárnap kimentünk Zugligetbe a libegő lábához. Innen gyalog mentünk fel a felső állomáshoz, az út meglepően szép és változatos, többször kell látogatnunk… Csenge nagyon jól bírta az utat és alig várta már a libegést. Útközben megmásztuk azért a tündérsziklát is, a kilátás az őszi színekben pompázó Budára csodás!