Az év hidegen kezdődött, és rögtön bele is vetettük magunkat a téli örömökbe :)

Csütörtökön szánkózni voltunk a Normafánál. A -8 fok ellenére remekül szórakoztunk, bár Csengének új volt még a szánkóval száguldás, egy idő után ráérzett…

Pénteken egy last minute snowboard szervezéssel Abigéllel Stuhlecken találtuk magunkat. A hajnali 5 -kor keltünk, de sajnos így is késve érkeztünk, irgalmatlanul nagy volt a tömeg. A fenti parkolókba már nem is engedtek fel, lenn pedig a 3 pénztárnál 5 hatalmas sor kígyózott. 11 óra előtt néhány perccel kerültünk sorra, ami csak azért volt kicsit bosszantó, mivel 11 órától már néhány euróval olcsóbb jegyet lehet venni. A hideg és az  általános hóhelyzet ellenére elég jegesek voltak a pályák, viszont jó hír, hogy eltüntették a felső, hosszú csákányos felvonót, és helyette egy vadiúj narancssárga 6 üléses viszeget fel. A fenti hüttében még mindig nagyon finom a gőzgombóc! Összességében jól éreztük magunkat, kellemesen elfáradtunk, de a tömeg miatt szerintem egyszer elég volt idén Stuhleckből.

Szombaton szünet, és vasárnap pedig egy különös korcsolyázás figyelt be. Kövesden jártunk, és vittük a korikat is. Dél körül nekivágtunk a télnek, volt egy kósza hír arról, hogy a Zsóri fürdőben az élménymedence körbe korizható. Hittük is meg nem is, először inkább a kavicsos tónak vettük az irányt. A tó be van ugyan fagyva, de nem láttunk rajta egyetlen nyomot sem, így továbbálltunk a Zsóri felé. Besomfordáltunk hátra, a kénes termálban lubickoló elvetemültek között, és meglátogattuk az élményt. Tényleg tele volt vízzel, és tényleg be volt fagyva emberesen. Előkaptuk a korikat, és Csenge, a Kismama és jómagam köröztünk amíg meg nem fagytunk :) Szeretem hogy ilyen őrült a családom!

Hétfő pedig ugyebár hokinap, és végre felavathatom a vadi új hokiütőmet :)

hokiuto_bauer_one50comp_uj