csanadfelevesCsanád hatalmas baba, tele erővel és vidámsággal. Nagyon kíváncsi, figyel a világra, és most már tud helyet is változtatni, igaz egyelőre csak hátrafelé :) Szeret velünk lenni, imádja ha viszegetjük, és nagyon csiklandós – úgy szeretem a kacagását! Persze elfogult vagyok, de ilyen jó gyereket még nem látott a világ. Mindenkivel barátságos, nyugodt, elégedett.

Csak az éjszakákat tudnánk feledni!

Több hete már, hogy éjjel óránként ébred, és úgy lehet csak elaltatni, ha kap egy kis szopit, vagy ha vállunkra vesszük és járkálunk vele. Leülni ilyenkor nem lehet, azonnal elkezd morogni. A fittball és a kis trambulin jó szolgálatot tesz, mivel lehet velük imitálni a járkálást, és kevésbe fárasztóak. Viszonylag gyorsan elalszik ilyenkor, általában elég 2-3 perc, de vannak rosszabb esetek is.

Mivel elmúlt már fél éves, és a független szakértők is megállapították hogy mokányságához nem fér kétség, elkezdtük óvatosan etetni. Almát rágcsál (még nincs foga), reszelt almát nyalogat, Medolinot kajál. Várjuk a hatást, bár az előbb épp ismét felriadt…