Egy éves lettél kis Csimi :)
Mezőkövesden tartottuk a családi összejövetelt, ma pedig a Pálvölgyi barlangban egy utó bulit.

Mit is szeretsz mostanában a legjobban?
Szinte a születésnapoddal egyidőben elkezdtél egyedül járni, és hihetettlenül élvezed. Le és fel is tudsz már mászni az ágyra, fotelbe. Szeretsz beülni az autós ülésbe, de méginkább a sofőr ülésen állva a kormányt mozgatni és kapcsolgatni azt a sok gombot…
Nagyon szereted a zenét, amint hallasz egy ritmust, dallamot, elkezdesz táncolni.
Tudsz már néhány szót is: Mama, Baba, vau vau (ami akkora mint egy kutya, azt így hívják, még akkor is, ha cica), iiáááá (ez minden ló szerű lényt jelenti egyszerre), hapci, óóó (ezt még nem fejtettük meg, de univerzális szó lehet, gyanítom hogy az ott, oda nézz, azt, kérem, figyeld – ezeket jelenti egyszerre).
Kiskanállal és villával is szeretsz enni, de csak úgy ha te foghatod, és szinte ugyanolyan nehéz kitalálni hogy mit is szeretnél enni, mint apának. A banán általában ízlik, és a füge is, a kenyérfélék mindig, és szereted rágcsálni a magokat, valamint a répát. A sárgadinnye is lecsúszik, de a turmixolt pépek nem igazán jönnek be.
A vizet, homokot nagyon szereted és ügyesen elrakod a kockákat a kis vödörbe, esti fürdés után. Már labdázni is tudunk együtt, nagyon szépen dobod, a fogócskázást pedig hatalmas kacagás kiséri.
Vannak kedvenc könyveid (főleg az állatosak), és úgy örülök amikor az ölembe ülsz és együtt olvasgatunk.