devinatart.com

devinatart.com

Megnéztem a Zeitgeist folytatását.

A filmet sokan kritizálják tényszerűtlenségei, történelmi és egyéb hivatkozásainak tévedései valamint irreleváns forrásai miatt. Nekem is megakadt néhány kijelentése, mégis, a javaslataival egyet tudok érteni.

A fő mondanivalója a pénzügyi világ, a profit elvű világszemlélet abszurditása – fenntarthatatlansága, és szembeállítása egy erőforrás és egység alapú világszemlélettel.

A film megtekinthető IDE kattintva!

A film javaslatai:

1. Fedd fel a banki csalást!

A Citibank, a JP Morgan Chase és a Bank of America a legerősebb felügyelőszervei a korrupt szövetségi résztartalékos bankrendszernek (FED).

Itt az idő, hogy bojkottáljuk ezen intézményeket.

Ha bankszámlád vagy hitelkártyád van bármelyiküknél, vidd át a pénzedet egy másik bankba! Ha hiteled van náluk, finanszíroztasd meg azt egy másik bankkal! Ha részvényesük vagy, add el! Ha náluk dolgozol, lépj ki!

Ezen lépések kifejezik majd semmibevételét ama privát banki kartell mögött álló valódi erőknek, amelyet Szövetségi Jegybanknak hívnak (a film hivatkozik a “jóságos” Világbankra és IMF -re is) és tudatosítják mindnyájunkban a bankrendszer csalárd voltát.

2. Kapcsold ki a tévéhíradót!

Tájékozódásul látogasd helyette a folyamatosan fejlődő független hírügynökségek weboldalait az interneten!

A CNN, az NBC, az ABC, a FOX, (M1, M2, fő kereskedelmi csatornák) és az összes többi híradásait előre megszűrik, hogy fenntartsák a régi rendet. Mivelhogy négy nagyvállalat birtokában van az összes fontosabb médiumcsatorna, az objektív tájékozódás innen elképzelhetetlen.

Ebben rejlik az internet valódi szépsége. A hatalom pedig kezdi elveszíteni az irányítást, hála a szabad információáramlásnak. Meg kell védenünk az internetet mindenáron, mert ebben a pillanatban igazán ő a mi megmentőnk.

3. Soha, se te magad ne lépj be, se ne engedd a családodnak, vagy bárki másnak, akit ismersz, hogy valaha is belépjen a hadseregbe!

Ez egy idejétmúlt intézmény, amelyet manapság kizárólagosan arra használnak fel, hogy az fenntartson egy olyan hatalmi berendezkedést, amelynek nincs helye többé a társadalomban. Az amerikai katonák Irakban amerikai cégek kedvéért harcolnak, és nem az emberekért. A propaganda igyekszik elhitetni velünk, hogy a háború természetes, és hogy a hadsereg tiszteletreméltó intézmény.

Nos, ha a háború valóban természetes, miként lehet, hogy minden egyes nap 18 amerikai veterán követ el öngyilkosságot, poszt-traumatikus stressz következtében? És ha a mi katonáink olyannyira nagy becsben állnak, hogy lehetséges, hogy az amerikai hajléktalanok 25%-a veterán?

4. Ne támogasd tovább az energiavállalatokat!

Ha különálló házban laksz, lépj le az áramhálózatról!

Járj utána, hogyan lehetne az otthonod önfenntartó, tiszta energiával működő!

A nap-, szél- és más megújuló energiák ma már elérhetõ fogyasztói realitások, és figyelembe véve a hagyományos energiák véget nem érõ drágulását, mindez nagy valószínûséggel olcsóbb befektetésnek is bizonyul majd idővel.

Ha vezetsz, válaszd a legkisebb autót, ami lehetséges, és vedd fontolóra valamelyik átalakítási technológiát, amely lehetővé teszi, hogy az autód hibrid legyen vagy elektromos, vagy működjön bármi mással, mint amit a rendszer favorizál üzemanyagként.

5. Utasítsd el a politikai rendszert!

A demokrácia illúziója sértés az intelligenciánkra nézve.

Egy pénzrendszerben nem létezik olyan, hogy valódi demokrácia, és soha nem is létezett.

Két politikai párttal rendelkezünk, melyek vállalati lobbisták ugyanazon csoportjának kezében vannak.

A vállalatok helyezik őket pozícióikba, a médiumaik által mesterségesen vetített népszerűség segítségével. Egy olyan rendszerben, ahol a korrupció örökletes, a személyzet pár évenkénti lecserélődése nem nyom túl sokat a latban. Ahelyett, hogy úgy tennél, mintha elhinnéd, hogy a politikai játéknak bármi értelme is volna, koncentráld energiáidat arra, hogyan léphetnél túl e kudarcot vallott rendszer határain!

6. Csatlakozz a mozgalomhoz!

Látogass el a thezeitgeistmovement.com weboldalra, és segíts létrehozni a legnagyobb tömegmozgalmat a társadalmi változásért, amelyet valaha látott a világ!

Mozgósítanuk kell és felvilágosítanunk mindenkit, jelenlegi világrendszerünk benne rejlően korrupt voltáról.

Továbbá az egyedüli igaz, életben tartható megoldásról, mely szerint bolygónk összes természeti erőforrása mindnyájunk közös öröksége.

Informálnunk kell mindenkit a technológia valódi állapotáról, és hogy miként lehetnénk mindnyájan szabadok, ha a világ együtt dolgozik, ahelyett, hogy harcol.

A döntés a te kezedben van.

Lehetsz továbbra is a pénzrendszer rabszolgája, és nézheted a véget nem érő háborúkat, hanyatlást és igazságtalanságot széles e világon, miközben hibavaló szórakozással és kacatgyűjtéssel engeszteled ki magadat;

vagy energiáidat összpontosíthatod egy igaz, értelmes, tartós holisztikus változásra, amelynek valódi hatalmában áll, hogy gyámolítson és szabaddá tegyen minden embert, senkit sem hátrahagyva.

De végül, a legfontosabb változásnak elõször benned kell végbemennie. Az igazi forradalom az öntudat forradalma, és legelőször mindegyikőnknek egyen-egyenként kell megszüntetnie a minket megosztó, anyagias hangú zajt, mellyel kapcsolatban arra neveltek minket, hogy higgyük, valóság; miközben felfedezzük, felerősítjük és összehangolódunk a jellel, amely a mi valódi, tapasztalati egységünkből származik.

Mindez csak rajtad áll.